Συνθήματα, μηχανές, ροντβάιλερς και καπνογόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για videoclip του Ricta (vid)

Newsroom
Συνθήματα, μηχανές, ροντβάιλερς και καπνογόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για videoclip του Ricta (vid)
Πάρκο στη συμπρωτεύουσα μετατράπηκε σε σε… gangsta γειτονιά, για χάρη videoclip του γνωστού ράπερ Ricta!

Περισσότερα από 100 άτομα στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12), γυρίζοντας το κλιπ του νέου rap hit, με τίτλο “All eyes on me”.

Οι συμμετέχοντες φωνάζουν συνθήματα και τραγουδούν μαζί με τον τράπερ, ενώ δε λείπουν και οι επιδείξεις των μηχανών υψηλού κυβισμού που… σπινιάρουν και σηκώνουν αρκετή σκόνη!

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η συγκεκριμένη σκηνή διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, τα οποία βέβαια είναι αρκετά για να προσελκύσουν τα βλέμματα των περαστικών.

Σημειώνεται πως ο Θεσσαλονικιός ράπερ αποτελεί μία από τις εκπλήξεις με τη χαρακτηριστική φωνή του καθώς κατάφερε μέσα από μια σειρά επιτυχημένων singles και συνεργασιών να αναρριχηθεί στα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής rap και drill σκηνής.

Σε άλλο τραγούδι του γνωστού ράπερ είχε πρωταγωνιστήσει και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στο βίντεο του τραγουδιού «Μαλαγουζιά», ο ακομπλεξάριστος κ. Μπουτάρης ξεναγεί τον ράπερ στο κτήμα της οικογενειακής του επιχείρησης, πίνοντας κρασιά στους ρυθμούς της μουσικής!