Απίστευτο κόλπο με συρραπτικό έχει αφήσει άφωνους του χρήστες του διαδικτύου (vid)

Newsroom
Απίστευτο κόλπο με συρραπτικό έχει αφήσει άφωνους του χρήστες του διαδικτύου (vid)
Ο κόσμος συρρέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ανακαλύψει τη κρυφή λειτουργία του συρραπτικού.

Το TikTok που μοιράστηκε η Krista Marie από το Καναδά δείχνει πόσο διαφορετικά φαίνονται οι δύο συνδετήρες αφού χρησιμοποιήσετε το μεταλλικό ορθογώνιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής σας.

Τα συρραπτικά είναι εργαλεία που είτε θα σε βοηθήσουν είτε θα σε δυσκολέψουν. Ανεξάρτητα από το αν τοποθετείτε τους συνδετήρες τέλεια, πάντα κάτι θα πάει στραβά. Είτε καταλήγετε να πιέζετε προς τα κάτω για να διαπιστώσετε ότι δεν βγαίνει τίποτα, είτε καταλήγετε με κάποιο τρόπο να συρράπτετε τα ίδια σας τα δάχτυλα.

Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό του συρραπτικού που πιθανότατα σας έχει διαφύγει;

@kristamarie1982 Can someone explain what the point is 🤷🏻‍♀️ #innyoroutty #fyp #foryoupage #todayyearsold ♬ original sound - Krista Marie

Δεν μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε το συρραπτικό για να καρφιτσώσετε φύλλα χαρτιού σταθερά μαζί σε ένα σφιχτό κράτημα, αλλά μπορείτε επίσης να στριφογυρίσετε το μεταλλικό ορθογώνιο στο κάτω μέρος της μπροστινής πλευράς της συσκευής σας, ώστε το συρραπτικό να καλύψει ένα μεγαλύτερο φάσμα της επιφάνειας.

Το συγκεκριμένο «hack» έχει αφήσει τους χρήστες του διαδικτύου άφωνους, με αποτέλεσμα να σπεύδουν να δοκιμάζουν τη συγκεκριμένη λειτουργία και να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προσπάθειες τους.