Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατο του μαθητή: «Το παιδί ήταν νεκρό όταν μεταφέρθηκε σ' εμάς»

Newsroom
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατο του μαθητή: «Το παιδί ήταν νεκρό όταν μεταφέρθηκε σ' εμάς»
Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα τραυματισμένα παιδιά όπου μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Ένα παιδί στις Σέρρες είναι νεκρό, μετά από έκρηξη λέβητα στο σχολείο του. Η έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου έγινε την ώρα του διαλείμματος. Η πόρτα πετάχτηκε τριάντα μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παιδί και να το τραυματίσει θανάσιμα. Άλλα δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφριά.

Το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε εκεί.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού
».