Κούριερ στις ΗΠΑ ενθουσιάζεται με το πρώτο του μισθό και γίνεται «viral» (vid)

Newsroom
 Κούριερ στις ΗΠΑ ενθουσιάζεται με το πρώτο του μισθό και γίνεται «viral» (vid)
Ένα viral βίντεο στο TikTok έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με κούριερ να μη μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το πρώτο του μισθό.

Ένας οδηγός μεταφορικής εταιρείας στις ΗΠΑ έγινε viral αφού η σύζυγός του τον βιντεοσκόπησε να ανοίγει την πρώτη του επιταγή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Yoel Diaz δήλωσε στο CBS News ότι ήταν τόσο ενθουσιασμένος επειδή μόλις και μετά βίας μπορούσε να γεμίσει το ψυγείο του πριν μεταναστεύσει.

Είπε ότι μερικές φορές είχε μόνο δύο πράγματα σε αυτό «Νερό, πέντε με δέκα αυγά και νερό». Τώρα, ζει στο Φοίνιξ της Αριζόνα και το ψυγείο του είναι γεμάτο. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, δήλωσε ότι είναι «ευγνώμων» που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

@yoelandmari first paycheck!!!!!! I AM SO PROUD!!! this content is dedicated to the many migrants who risk their lives to do what we just filmed. To cuba, this is #patriayvida. To immigrant children, to see ypur parents story. Yoels story is all #immigrantstories #immigrants #immigration #firstjobcheck #piemojado ♬ Emotional Piano - OlexandrMusic

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο», είπε. «Το ξέρω γιατί χρειάζεσαι δουλειά. Χρειάζεται να δουλέψεις, είναι δύσκολο αλλά στο τέλος, πηγαίνεις στο σπίτι σου και έχεις φαγητό» φαίνεται να λέει.

Το τρομερό βίντεο που τον δείχνει να επιδεικνύει τον πρώτο του μισθό έχει εκατομμύρια προβολές, με τη στιγμή που το «αμερικάνικο όνειρο» πραγματοποιείται. Το βίντεο κατέγραψε η σύζυγός του, Marissa Diaz, η οποία στη προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει την πορεία του ταξιδιού του άντρα της, που προσπαθεί να επιβιώσει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της Αμερικής.

Ο διευθυντής του ομίλου είδε το βίντεο και ανταποκρίθηκε στη χαρά του υπαλλήλου του στέλνοντας του ένα κουτί γεμάτο δώρα.