Βασανιστήρια από ιερέα στα Τρίκαλα καταγγέλλει 23χρονος: «Με έκαιγε με σταυρό γιατί είχα δαιμονιστεί»

Newsroom
Βασανιστήρια από ιερέα στα Τρίκαλα καταγγέλλει 23χρονος: «Με έκαιγε με σταυρό γιατί είχα δαιμονιστεί»
Ο κληρικός καταγγέλλεται από 23χρονο για απάτη και βασανισμό

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προέβη ο 23χρονος για τον κληρικό στα Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορείται για απάτη που αφορά έρανο υπέρ του ίδιου νεαρού. Τα χρήματα δεν αποδόθηκαν στον 23χρονο και ο ιερέας κατηγορήθηκε για απάτη και τέθηκε άμεσα σε αργία.

Ο νεαρός εξηγεί στην τοπική ιστοσελίδα Trikalanews.gr πως γνωρίστηκαν με τον ιερομόναχο, καταγγέλλει βασανιστήρια και ψυχολογικό πόλεμο, ενώ υποστηρίζει πως έφυγε από την πόλη των Τρικάλων, φοβούμενος για την σωματική του ακεραιότητα.

«Γνωριζόμαστε χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα να πιούμε καφέ, τον γνώρισε και η συγχωρεμένη η μάνα μου, κάναμε παρέα. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαμε καμία βοήθεια οικονομική από μέρους του. Αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας μου δεθήκαμε, διαμέναμε μαζί, δήθεν με βοηθούσε και με συντηρούσε» αναφέρει ο 23χρονος, ενώ κλαίγοντας συνεχίζει λέγοντας πως «έτσι ξεκίνησε η εκμετάλλευση και ο ψυχολογικός πόλεμος.

«Μου πήρε την κάρτα ΚΕΑ, λέγοντάς μου πως θα πληρώνει κάποια έξοδα του, αφού με στηρίζει. Εάν σε αφήσω εγώ, δεν θα έχεις κανέναν. Δεν έχεις κανέναν που να σε αγαπάει και να σε προστατέψει. Με έβαλε να μαλώσω με τους συγγενείς μου και με αποξένωσε από όλους» αποκαλύπτει ο νεαρός.

Όπως υποστηρίζει ο νεαρός, ο ιερέας, «πίστευε ότι έχω δαιμόνιο γιατί είχα κάνει τατουάζ και έκαιγε το δέρμα μου με σταυρό. Μου έλεγε θα βγάλεις το τατουάζ γιατί με έναν άνθρωπο της Εκκλησίας σαν και εμένα, δεν μπορείς να το έχεις, είσαι σαν αλήτης», γεγονός που ο 23χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία.

«Μετά τα όσα έχω περάσει και το μεγάλο κακό που μου έκανε» ο 23χρονος ισχυρίζεται πως από τη στιγμή που «ξεσκεπάστηκε» η υπόθεση «με ενόχλησε ο δικηγόρος του για να τον υπερασπιστώ, λέγοντάς μου, πως ότι έκανε, το έκανε για το καλό μου».