Δασκάλα στη Γλασκώβη αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού οι «περίεργοι» μαθητές ανακάλυψαν το λογοριασμό της στο OnlyFans

Newsroom
Δασκάλα στη Γλασκώβη αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού οι «περίεργοι» μαθητές ανακάλυψαν το λογοριασμό της στο OnlyFans
Σάλος προκλήθηκε σε σχολείο της Σκωτίας με τη διαρροή «ακατάλληλων» φωτογραφιών μια καθηγήτριας φυσικής.

Η 33χρονη Kirsty Buchan έφυγε από το Bannerman High School στη Γλασκώβη επειδή οι γονείς εξοργίστηκαν που χρησιμοποιούσε την πλατφόρμα για να πουλάει γυμνές φωτογραφίες σε αγνώστους. Ωστόσο, η ίδια λέει ότι χρησιμοποιούσε για να συγκεντρώσει χρήματα για το άρρωστο παιδί της που πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για μια πάθηση του στομάχου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Γλασκώβης έχει ξεκινήσει έρευνα. Η Buchan δήλωσε: « Κάποιοι λένε ότι πρέπει να είμαι τρελή για να πηγαίνω από καθηγήτρια φυσικής στο να πουλάω γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ωστόσο η πίεση που είχα ήταν τεράστια. Ξενυχτούσα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα κάνοντας επιπλέον απλήρωτη δουλειά και το άγχος ήταν απίστευτο. Έκλαιγα με την κατάστασή μου και δεν ήξερα πού να στραφώ. Είχα διαβάσει για άλλους δασκάλους που κερδίζουν 50.000 λίρες το μήνα στην ιστοσελίδα και είχα ένα άρρωστο παιδί στο σπίτι που χρειαζόταν μια μαμά που θα μπορούσε να το βοηθήσει με τις θεραπείες της. Έχω λογαριασμούς να πληρώσω και υποθήκη και δεν ήταν καν μια δύσκολη απόφαση για εμένα».

Ένας γονέας ενός μαθητή του Λυκείου Bannerman δήλωσε: «Οι φωτογραφίες κυκλοφορούσαν πολύ γρήγορα ανάμεσα στους μαθητές και οι γονείς μιλούσαν μέσω Whatsapp γι' αυτό όλη την ώρα. Οι πόζες που έκανε για το OnlyFans δεν ήταν απλώς υποβλητικές, αλλά δεν άφηναν τίποτα στη φαντασία. Μερικοί γονείς το βρήκαν αστείο, αλλά αρκετοί έκαναν παράπονα επειδή οι πόζες ήταν απλά πολύ ακραίες».

Εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλασκώβης δήλωσε στο LBC ότι η δασκάλα ερευνήθηκε για «εντελώς ακατάλληλες εικόνες»πριν από την παραίτησή της.