Περικλής Κονδυλάτος: «Άνανδρη η συμπεριφορά του Νίκου Μουτσινά» (vid)

Newsroom
Περικλής Κονδυλάτος: «Άνανδρη η συμπεριφορά του Νίκου Μουτσινά» (vid)
O Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε για το Survivor All Star και έριξε τα «βέλη» κατά του Νίκου Μουτσινά.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», ο Περικλής Κονδυλάτος τοποθετήθηκε για το αν θα συμμετάσχει στο Survivor. Πέρα όμως από τη τοποθέτηση του για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αναφέρθηκε και στο Νίκο Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής εξέφρασε την ενόχληση του για τα αρνητικά σχόλια του παρουσιαστή προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Για μένα είπε πολύ αρνητικά πράγματα, μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Μετά είπε πάλι αρνητικά πράγματα όταν έφυγα. Για μένα αυτό είναι λίγο άνανδρο. Το να κοροϊδέψεις έναν άνθρωπο για ένα τικ που έχει, όπως εγώ το ψεύδισμα, αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που έχω γι’ αυτόν».

«Αν κοροϊδέψεις έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα θα γελάσεις με αυτό; Νομίζω η τηλεόραση δίνει μία ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς, γιατί βλέπουμε άτομα με μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο – δεν το λέω ειρωνικά – να μην είναι στην τηλεόραση. Η δύναμη αυτή είναι ψευδαίσθηση και είναι κάτι παροδικό. Δεν έχω κάτι μαζί του, κατά τ’ άλλα μου είναι συμπαθής σαν εικόνα και σαν φιγούρα», συμπλήρωσε.