Ήταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας στους πυροβολισμούς στην Κυψέλη και κατάφερε να ξεφύγει πάλι απο την ΕΛ.ΑΣ;

Newsroom
Ήταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας στους πυροβολισμούς στην Κυψέλη και κατάφερε να ξεφύγει πάλι απο την ΕΛ.ΑΣ;
Το μέρος και ο τρόπος με το οποίο έγινε το περιστατικό στα Κεντρικά Τζουμέρκα, έδωσε τροφή για... σενάρια επανεμφάνισης του Βασίλης Παλαικώστα.

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πρόσθεσε ακόμα μία περιστατικό αποφυγής αστυνομικού μπλόκου στο ενεργητικό του; Αυτό είναι το ερωτηματικό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε περιπολικό της αστυνομίας.

Το epiruspost με δημοσίευμά του αναφέρει πως «Οι πυροβολισμοί εναντίον περιπολικού της Αστυνομίας κοντά στην Κυψέλη των Κεντρικών Τζουμέρκων έχει φουντώσει τα σενάρια με ορισμένα απ’ αυτά να θέλουν την παρουσία του Βασίλη Παλαιοκώστα στο όχημα που κατάφερε να διαφύγει.

Το όχημα δεν έφερε πινακίδες, ήταν μία παλιού τύπου BMW και φαίνεται ότι επέλεξε έναν αγροτικό δρόμο για να κινηθεί μετά τη συνάντηση με το όχημα της αστυνομίας που περιπολούσε.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα.

Τα στοιχεία που έμειναν μετά τη συνάντηση με το περιπολικό της αστυνομίας και τους πυροβολισμούς είναι ελάχιστα και από μόνα τους δεν μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Οι έρευνες που ακολούθησαν δεν απέδωσαν όμως τα πάντα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας. Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει κάνει και στο παρελθόν περάσματα από την Ήπειρο, όπως και ληστείες τραπεζών. Η περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων έχει πρόσβαση από τα Τρίκαλα όπου θεωρητικά αποτελούν βάση του νούμερο ένα καταζητούμενου της χώρας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχει φουντώσει τα σενάρια για πέρασμά του από την περιοχή.

Σενάρια που ούτε μπορούν να διαψευστούν αλλά ούτε και να επιβεβαιωθούν. Το δεύτερο ίσως γίνει εφικτό στην περίπτωση που εντοπιστεί το όχημα».