Αδιανόητο: Με μια χειρουργική μάσκα κι ένα ψαλίδι έφτιαξε το πρόσωπο του Νειμάρ (vid)

Newsroom
Αδιανόητο: Με μια χειρουργική μάσκα κι ένα ψαλίδι έφτιαξε το πρόσωπο του Νειμάρ (vid)
Το βίντεο απεικονίζει τον Γεωργιανό καλλιτέχνη να χρησιμοποιεί μια χειρουργική μάσκα, ώστε να δημιουργήσει το πορτρέτο του Βραζιλιάνου σταρ.

Τα βίντεο που δείχνουν ασυνήθιστα αλλά δημιουργικά ταλέντα ανθρώπων είναι συχνά εκπληκτικά. Αυτά είναι τα κλιπ που μπορεί ακόμη και να αφήσουν τους ανθρώπους άναυδους. Όπως αυτό που δείχνει έναν καλλιτέχνη να φτιάχνει το πορτρέτο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ κόβοντας μια χειρουργική μάσκα προσώπου.

Ο καλλιτέχνης Eduardi Tsokolakyan δημοσίευσε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Έκαναν επίσης tag τον ποδοσφαιριστή στην ανάρτηση και έγραψαν: «Κομμένο πορτρέτο». Το βίντεο ανοίγει για να δείξει μια εικόνα του Νεϊμάρ σε ένα φορητό υπολογιστή. Ένα άτομο φαίνεται επίσης να κρατάει μια μάσκα και στη συνέχεια να την κόβει. Στην αρχή φαίνεται ότι κόβουν τυχαία τη μάσκα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας εκπλήξει.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από πέντε ημέρες. Από τότε που κοινοποιήθηκε, το κλιπ έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 300 χιλιάδες προβολές και οι αριθμοί αυξάνονται συνεχώς. Το βίντεο έχει λάβει επιπλέον σχεδόν 13.000 likes. Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου είναι διθυραμβικά, με το κοινό να μένει έκπληκτο με τις ικανότητες του καλλιτέχνη.