Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη, τι έχει κάνει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και;» (vid)

Newsroom
Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη, τι έχει κάνει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και;» (vid)
Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Για την είσοδο των παικτών reality στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και όπως τόνισε, εάν πάει και για τέταρτη σεζόν εκείνος δεν θα συνεχίσει.

Ακόμη, εξέφρασε την ενόχλησή του για τους παίκτες reality που επιλέγονται ως ηθοποιοί: «Δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον που βάζει ελφτά σε μία ταινία να επιλέξει για ηθοποιό ένα παίκτη reality. Το ότι έχεις ένα στόμα και μιλάς δεν σημαίνει ότι ξέρεις να παίζεις. Κακό του κεφαλιού τους, τα "καίνε" τα παιδιά αυτά. Είμαι ηθοποιός μισό αιώνα και θα έρθουν σε μία δουλειά να δουν τον παίκτη reality; Ε, ας πάω σπίτι μου τότε», δήλωσε.

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

«Ξαφνικά τι κάνουμε; Έλεος, ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Σηκώνουμε την πέτρα και βαράμε; Για να προσέχουμε λιγάκι, έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, λέμε "αυτός κάνει εκείνο, μη μιλάς, μην κάνεις". Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις εκείνο; Δεν έχεις το άλλο; Τι είσαστε δηλαδή; Όλο Παναγίες είσαστε; Έχουμε γίνει ένα πράγμα και όλο βαράμε, βαράμε, βαράμε. Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Λιγάκι να σκεφτόμαστε, γιατί καταστρέφουμε τον εαυτό μας. Γιατί λες "είμαστε όλοι έτσι". Δεν είμαστε φίλε. Εσύ είσαι που μιλάς συνέχεια και κατηγορείς. Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μετά θα ξανάρθει σε σένα», τόνισε ο ηθοποιός.

«Τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πως θα ζήσει; Με την ίδια άποψη ένας φυλακισμένος που εκτίει την ποινή του τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ο Γιώργος Κιμούλης λένε ότι είχε κακή συμπεριφορά. Ε Και; Ποιος δεν έχει; Απαντήστε λιγάκι την ώρα της συμπεριφοράς. Μην περιμένετε μετά να μιλήσετε, αφήνετε να κακοφορμίζει η πληγή, έχει κάνει γάγγραινα και λέτε τώρα θα μιλήσουμε. Πριν κάνουμε αυτό...», δήλωσε για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς είχε θέσει τους όρους του.

«Δεν τα ανέχομαι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να τα ανέχομαι και μετά να πω "α, μου τα κάνανε αυτά". Την ώρα που στα έκανε γιατί δεν αντιδράς; Γιατί δεν αντιδράς εκείνη την στιγμή που είσαι και νέος; Δεν φεύγω ποτέ από δουλειά, το θεωρώ δειλία», συμπλήρωσε.

«Εάν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι αθώος; Θα είναι για πάντα κατηγορούμενος; Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει; Το ΚΘΒΕ έδιωξε τον Κιμούλη μετά από καταγγελίες, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν συμβόλαια. Στην τελική, στη δική μας δουλειά κριτήριο είναι ο κόσμος», κατέληξε ο Τάσος Κωστής.