«Αναρριχητές» διαρρήκτες προδόθηκαν από τις κάμερες: Τους «πήρε» το βάρος του χρηματοκιβωτίου (vid)

Newsroom
«Αναρριχητές» διαρρήκτες προδόθηκαν από τις κάμερες: Τους «πήρε» το βάρος του χρηματοκιβωτίου (vid)
Στη σύλληψη δύο διαρρηκτών που τους έβλεπαν να δρουν ζωντανά από τις κάμερες, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών προχώρησαν στην επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο διαρρηκτών που ανέβηκαν σε ταράτσα κτιρίου προμηθειών του ΟΣΕ στην Ομόνοια. Οι δύο ληστές χρησιμοποίησαν σχοινί για αναρριχηθούν.

Περίπου της 11 το βράδυ της Τρίτης (29/11) χτύπησε ο συναγερμός του κτηρίου και ο υπεύθυνος φύλαξε κάλεσε το 100, καθώς από τις κάμερες είδε δύο άτομα να αναρριχώνται με σχοινί από παρακείμενο εγκαταλειμμένο κτίριο έχοντας στα χέρια φακούς. Μάλιστα, τους έβλεπε σε απευθείας εικόνα να κόβουν τα κάγκελα της πόρτας της ταράτσας με τροχό και να μπαίνουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν 3 ομάδες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών και περικύκλωσαν το κτήριο για να αποκλείσουν τις οδούς διαφυγής των διαρρηκτών. Ο υπεύθυνος της εταιρίας φύλαξης του κτιρίου βρισκόταν σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς, καθοδηγώντας τους για το που βρίσκονταν οι κακοποιοί μέσα στο κτήριο, προειδοποιώντας τους ότι οι δράστες έχουν ξεκινήσει και ξηλώνουν τις κάμερες από όπου περνάνε για να μην εντοπίζονται.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών πήδηξαν από την ταράτσα και εντόπισαν τους δράστες στον τρίτο όροφο του κτηρίου να προσπαθούν να διαφύγουν με ένα χρηματοκιβώτιο και τα κλοπιμαία στα χέρια. Ωστόσο, λόγω του βάρους του χρηματοκιβωτίου ο ένας κατρακύλησε στις σκάλες και στην συνέχεια ταμπουρώθηκαν σε ένα δωμάτιο. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Δείτε το βίντεο του lawandorder