Γυναίκα στη Βρετανία έκλεψε τα χριστουγεννιάτικα δώρα ενός κωφού παιδιού και την αναζητά η αστυνομία (vid)

Newsroom
Γυναίκα στη Βρετανία έκλεψε τα χριστουγεννιάτικα δώρα ενός κωφού παιδιού και την αναζητά η αστυνομία (vid)
Τα δώρα προορίζονταν για δυο μικρά παιδιά, το ένα εκ των οποίων έχει πρόβλημα με την ακοή του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε περιοχή στην Βρετανία, με μια γυναίκα να κλέβει τα χριστουγεννιάτικα δώρα δυο παιδιών.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έκλεψε χριστουγεννιάτικα δώρα από το κατώφλι του σπιτιού τα οποία προορίζονταν για δυο αδέρφια, το ένα εκ των οποίων είναι μερικώς κωφό.

Το βίντεο από την κάμερα του κουδουνιού την δείχνει να τρέχει με κουτιά που περιείχαν τα δώρα, για τα οποία η μητέρα των δυο παιδιών είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα. Η γυναίκα, όπως αναφέρει, είπε να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις στην Black Friday και να πάρει τα δώρα των παιδιών της, καθώς είχε συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Τα πακέτα- που περιείχαν τα δώρα για την πεντάχρονη κόρη της και το μερικώς κωφό δίχρονο γιο της- έφτασαν στο σπίτι μέσω κούριερ, αφού η παραγγελία έγινε διαδικτυακά.

Η μητέρα επέκρινε επίσης τον οδηγό της εταιρείας κούριερ επειδή άφησε τα πακέτα έξω από την πόρτα αντί να τα πάρει και να τηλεφωνήσει για νέα παράδοση.

Η Βικτόρια χαρακτήρισε τον κλέφτη «ο απόλυτος Grinch» και ανέφερε πως θα αγοράσει ξανά κάποια από αυτά τα δώρα για τα παιδιά της, αλλά είναι και μερικά από αυτά που πλέον έχουν εξαντληθεί.

Παράλληλα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και πλέον διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές που κάνουν έκκληση για πληροφορίες.