Ληστής με χειροβομβίδα έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο (vid)

Newsroom
Ληστής με χειροβομβίδα έχει σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο (vid)
Ένας ληστής εισβάλλει σε τράπεζες στις περιοχές του Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης και απειλεί τους υπαλλήλους με μία χειροβομβίδα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές, καθώς ένας άνδρας εισβάλλει σε τράπεζες και πραγματοποιεί ληστείες υπό την απειλή χειροβομβίδας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα δύο τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, το MEGA φέρνει στο φως μία φωτογραφία του ληστή, ο οποίος έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στα νότια προάστια.

Για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Με το γάντι αυτό μάλιστα κρατά και την χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον covid.

Ο δράστης, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μη μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πίσω από τον άνδρα υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι και πελάτες, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται ληστεία. Ο άνδρας χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμρο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.