Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Έκανε το παιδί μας άγγελο επειδή δεν πέρασε από διάβαση» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Έκανε το παιδί μας άγγελο επειδή δεν πέρασε από διάβαση» (vid)
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για τον άδικο χαμό της 21χρονης φοιτήτριας που τα ξημερώματα της Τρίτης παρασύρθηκε από 26χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Κυριακής(27/11).

Ανείπωτη θλίψη για τους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα.

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο του. Η κόρη του έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη.


«Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει ο πατέρας της 21χρονης μιλώντας στον Alpha.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της. Όπως ανέφερε η μητέρα της, η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή.