Νόβα για ανήθικες προτάσεις: «Μου έχουν πει "θα σου δώσω τη δουλειά αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια"» (vid)

Newsroom
Νόβα για ανήθικες προτάσεις: «Μου έχουν πει "θα σου δώσω τη δουλειά αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια"» (vid)
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στον «Τροχό της Τύχης» αλλά και στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, για τις οποίες έχει μιλήσει και στο παρελθόν.

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων μίλησε μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, την εμπειρία της από την τηλεόραση αλλά και τις σεζόν που ήταν στον «Τροχό της Τύχης».

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» δήλωσε η Τζούλια Νόβα.

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα», τόνισε.

Ωστόσο αναφέρθηκε ξανά στις ανήθικες προτάσεις που της έχουν κάνει στον χώρο εργασίας: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί».

Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει».

«Μου λείπει η τηλεόραση. Ήθελα μετά τον "Τροχό" να κάνω ένα break 2-3 χρονάκια. Τώρα νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επανέλθω», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.