Απίστευτα κλωτσομπουνίδια μεταξύ Άγγλων οπαδών μετά το Αγγλία-Ιράν (vid)

Newsroom
Απίστευτα κλωτσομπουνίδια μεταξύ Άγγλων οπαδών μετά το Αγγλία-Ιράν (vid)
Άγρια επεισόδια μεταξύ Άγγλων οπαδών έξω από μπαρ του Έσσεξ, λίγα λεπτά μετά τη νίκη των «τριών λιονταριών» με 6-2 επί του Ιράν για Μουντιάλ του Κατάρ.

Το French Martini είναι ένα εστιατόριο cafe lounge bar που είχε την ιδέα να φιλοξενήσει δεκάδες οπαδούς της Αγγλίας για να δουν τη πρεμιέρα της εθνικής τους ομάδας απέναντι στο Ιράν. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μπαρ όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα πιάστηκαν στα χέρια για άσχετο με το ποδόσφαιρο λόγο. Ωστόσο, δεν άργησαν να μπουν και οι άλλοι πελάτες στο καβγά, οι οποίοι αφού πρώτα είχαν «κατεβάσει» δεκάδες μπύρες άρχισαν να πετάνε αντικείμενα δεξιά και αριστερά και να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

«Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο, ήταν μια συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των πελατών, που δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.Κλιμακώθηκε εξαιρετικά γρήγορα και απλά κατέστρεψε τη μέρα. Είμαστε συντετριμμένοι. Η ατμόσφαιρα πριν από αυτό ήταν τρελή, είχαμε ξοδέψει πολλά χρήματα για την προετοιμασία του αγώνα της Αγγλίας, με προβολείς που είχαν τοποθετηθεί. Θέλαμε να το κάνουμε ένα γεγονός για όλους, και η μειοψηφία το κατέστρεψε αυτό» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.