Μπάχαλο με τα τηλεοπτικά του Μουντιάλ: Αντιδρούν οι άλλοι καναλάρχες

Newsroom
Μπάχαλο με τα τηλεοπτικά του Μουντιάλ: Αντιδρούν οι άλλοι καναλάρχες
Το ενδεχόμενο να μεταδοθούν παιχνίδια του Μουντιάλ από το Μακεδονία ΤV προκαλεί την αντίδραση των άλλων καναλαρχών.

Το σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταδίδονται ελεύθερα και όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και με τα υπόλοιπα, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό από ποια κανάλια θα προβληθούν αυτά των επόμενων ημερών.

Και αυτό γιατί ο ΑΝΤ1 δεν μπορεί να γεμίσει το πρόγραμμά του με τα παιχνίδια του Μουντιάλ, καθώς έχει πουλήσει τον διαφημιστικό χρόνο σε άλλες εκπομπές με διαφορετικό περιεχόμενο. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους υπεύθυνους του καναλιού.

Η λύση που εξετάστηκε είναι αυτή του να πάρει κάποια παιχνίδια και το Μακεδονία ΤV που ανήκει στον ίδιο όμιλο, όμως και εκεί υπάρχει κόλλημα. Βλέπετε το συγκεκριμένο κανάλι έχει ψυχαγωγική άδεια και δεν μπορεί να μεταδόσει ενημερωτικό περιεχόμενο, όπως είναι τα παιχνίδια που γίνονται στα Κατάρ.

Μάλιστα για αυτό τον λόγο ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις από άλλους καναλάρχες, με το protothema να αναφέρει σήμερα το πρωί πως ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε για λογαριασμό του ΣΚΑΙ παρέμβαση στο ΕΣΡ.

«Όμως κάτι τέτοιο βρίσκει σφόδρα αντίθετο τον ΣΚΑΪ (αλλά πιθανώς και άλλα κανάλια) με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο να παρεμβαίνει προσωπικά στο ΕΣΡ για να καταγγείλει ως παράνομη αυτήν την ενέργεια, αφού το Μακεδονία ΤV, όπως ισχυρίζεται, είναι θεματικό κανάλι και δεν μπορεί να το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.