Η Αντζελίνα Τζολί σκέφτηκε να προσλάβει δολοφόνο για να την σκοτώσει

Newsroom
Η Αντζελίνα Τζολί σκέφτηκε να προσλάβει δολοφόνο για να την σκοτώσει
Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί, όπως παραδέχθηκε η ίδια.

Η Αντζελίνα Τζολί παραδέχθηκε ότι είχε σκεφτεί να προσλάβει έναν δολοφόνο για να την σκοτώσει. Η 47χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για θέματα ψυχικής υγείας που την ταλαιπώρησαν.

Στα πρώιμα χρόνια της καριέρας της είχε αυτοκτονικές τάσεις και τότε ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί σε επαγγελματία δολοφόνο για να την βγάλει από την δύσκολη θέση.

Μόλις στα 19 της χρόνια έκανε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με αναφορές. Όταν έκλεισε τα 22 επινόησε ένα σχέδιο για να βάλει τέλος στη ζωή της, με τέτοιο τρόπο που η οικογένειά της θα κατανοούσε καλύτερα. Έτσι αποφάσισε να προσλάβει έναν επαγγελματία εκτελεστή για να την σκοτώσει.

«Δεν είναι τόσο δύσκολο να τον βρεις στη Νέα Υόρκη. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί την αυτοκτονία όταν είναι νέοι. Ήξερα ότι πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι, όπως η μητέρα μου, θα ένιωθαν ότι δεν μου έδωσαν αρκετά, αν είχα αυτοκτονήσει», είπε η σταρ του Χόλιγουντ σε συνέντευξή της στο «The Face».

«Η λύση μου σε αυτό, ήταν πως αν κάποιος άλλος μου αφαιρούσε τη ζωή, όπως για παράδειγμα σε μια υποτιθέμενη ληστεία, τότε κάποιος από την οικογένειά μου δεν θα αισθανόταν άσχημα ότι με απογοήτευσε», πρόσθεσε.

Η Τζολί έφτασε στο σημείο να βρει τον πληρωμένο δολοφόνο της, ωστόσο ο ίδιος της είπε να το σκεφτεί ξανά και τελικά την έπεισε να μην προχωρήσει το σχέδιό της. «Ήταν αρκετά αξιοπρεπής. Με ρώτησε αν θα ήθελα να το σκεφτώ και να του τηλεφωνήσω εκ νέου έπειτα από δύο μήνες», είπε.