Βισκαδουράκης και Καλλιακμάνης τσακώθηκαν live στον Alpha: «Λύστε τα δικά σας προβλήματα» (vid)

Newsroom
Βισκαδουράκης και Καλλιακμάνης τσακώθηκαν live στον Alpha: «Λύστε τα δικά σας προβλήματα» (vid)
Ο ηθοποιός έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και εξέφρασε την δική του γνώμη για όσα συμβαίνουν με την «Κιβωτό».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων εξήγησε για ποιον λόγο δε θέλησε ποτέ να επισκεφθεί την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν στο ορφανοτροφείο τονίζοντας ότι ήταν άλλες εποχές και δύσκολες: «Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τότε ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο, προσφωνώντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά».

«Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας» απάντησε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Θανάσης Βισκαδουράκης θέλησε να μοιραστεί τη δική του προσωπική εμπειρία. «Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

«Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή δεν σηκώνουμε χέρι» πρόσθεσε.