Έβαλε φωτιά στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία και έτρωγε μακαρόνια στην αυλή

Newsroom
Έβαλε φωτιά στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία και έτρωγε μακαρόνια στην αυλή
Ένας 60χρονος γιατρός αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του κάθισε στην αυλή για να απολαύσει την μακαρονάδα του.

Συναγερμός σήμανε σε γειτονιά στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όταν οι κάτοικοι της περιοχές ειδοποίησαν την πυροσβεστική για φωτιά. Σύμφωνα με το gegonota.news, δράστης ήταν ένας 60χρονος γιατρός, ο οποίος φώναζε: «Θα κάψω τα πάντα».

Ο 60χρονος περιφέρεται από πυλωτή σε πυλωτή και από εκκλησία σε εκκλησία, εκεί δηλαδή που αναζητά στέγη τα βράδια, ενώ φαγητό βρίσκει στους κάδους. Την Δευτέρα (21/11) βρέθηκε στην γειτονιά του στη Νέα Ιωνία, μπήκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του και έβαλε φωτιά σε βιβλία, την τρίτη σε πέντε ημέρες. Η γειτονιά ειδοποίησε την Πυροσβεστική που έσπευσε αμέσως, για να τον βρει να κάθεται στην αυλή και να τρώει μακαρόνια.

Άμεσα οι πυροσβέστες ξεκίνησαν κατάσβεση, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 60χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να κινηθεί διαδικασία ακούσιου εγκλεισμού. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και εξετάστηκε από τους γιατρούς αν χρήζει ακούσιας νοσηλείας, όμως διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά ότι δεν χρήζει εγκλεισμού.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 60χρονος κρατείται, για να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για επικίνδυνη βλάβη.