O Μαυρίδης αποκάλυψε πώς τα ξαναβρήκε με τον Τανιμανίδη: «Μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες» (vid)

Newsroom
O Μαυρίδης αποκάλυψε πώς τα ξαναβρήκε με τον Τανιμανίδη: «Μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες» (vid)
Στο πώς έφτιαξε η σχέση των δυο παρουσιαστών αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star», για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη και την υπόλοιπη παρέα του World Party, την βάφτιση στη Μύκονο, και τον δικό του πολιτικό γάμο όπου ρώτησε την Κρίστη για να καλέσει την παρέα.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά για μένα. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και τα τρία παιδιά από το World Party, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ να έρθει. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας μην τα αναλύσω, εσωτερικά. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω. Δεν έχει κάτι άλλο παρασκηνιακό δηλαδή, απλά πράγματα», κατέληξε.