Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά με μπαφοπιτάκια και λουκουμάδες με μέλι κάνναβης

Newsroom
Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά με μπαφοπιτάκια και λουκουμάδες με μέλι κάνναβης
Γνωστό κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά με ιδιαίτερα πιάτα που θα περιέχουν κάνναβη.

Μια ρεμπέτικη βραδιά με ιδιαίτερα πιάτα διοργανώνει το εστιατόριο «Μπουκαδούρα» στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης στις 25 Νοεμβρίου. Την συγκεκριμένη ημέρα θα ετοιμαστούν πιάτα με κάνναβη σε συνεργασία με το Health and Cannabis.

Μπαφοπιτάκια, λουκουμάδες φέτας με μέλι κάνναβης και εκπλήξεις με επιλογές τόσο σε κρέας όσο και σε ψάρι θα προσφέρει το εστιατόριο.

«Τα βρώσιμα-φααγώσιμα προιόντα και οι υπερτροφές-πρωτείνες κάνναβης, πλούσιες σε κανναβιδιόλη (CBD) είναι φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία είναι πλούσιες πηγές θρεπτικών συστατικών όπως Ω3 και Ω6.

Η φυσική γεύση τους, αλλά και οι ευεργετικές ωφέλειες που έχουν για τον οργανισμό, τα έχουν κάνει πρώτη επιλογή χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως.

Τα βρώσιμα προιόντα κάνναβης προσφέρουν μια φυσική τόνωση του οργανισμού και χαρίζουν ευεξία και καλύτερη συνολική υγεία, ενέργειαμέσα στην καθημερινότητα και παράλληλα καλύτερη ψυχολογία. Σε όλες μας τις συνταγές χρησιμοποιήθηκαν προιόντα από το κατάστημα Health & Cannabis», λέει στο thestival ο Θοδωρής Ζαφειρακος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κάνναβη