Γαμπρός «έσκασε» στον γάμο του μέσα σε φέρετρο (vid)

Newsroom
Γαμπρός «έσκασε» στον γάμο του μέσα σε φέρετρο (vid)
«Πες μου ότι δεν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να μου το πεις» σχολίασαν οι χρήστες στο Tiktok

Καλεσμένοι σε γάμο έμειναν άναυδοι με την απίστευτη είσοδο του γαμπρού, ο οποίος δεν δίστασε να πάει στο γάμο με νεκροφόρα. Μάλιστα δεν το σταμάτησε εκεί. Πήρε τη «γενναία» απόφαση να κάνει την εμφάνιση του μέσα σε φέρετρο..

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

Αν θέλουμε να δικαιολογήσουμε το γαμπρό, μπορούμε να πούμε ότι η κίνηση του σηματοδοτούσε το τέλος της εργένικης ζωής του.

Ωστόσο, ο γάμος σα τελετή αναμφισβήτητα είναι μια υπέροχη και αξέχαστη στιγμή για το ζευγάρι.

Ο γαμπρός μάλλον θέλησε να μείνει κυριολεκτικά αξέχαστος ο γάμος του και έτσι προχώρησε σε αυτή την «ασεβή» εμφάνιση. Παρόλα αυτά, οι χρήστες του διαδικτύου δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται και κατήγγειλαν τον άνδρα που αποφάσισε να εμφανιστεί σε μια νεκροφόρα και μέσα σε ένα πραγματικό φέρετρο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο στο TikTok - που δημοσιεύτηκε από τον @tobz88 - δείχνει τον γαμπρό να "περπατάει" στον διάδρομο καθώς τον μεταφέρουν δίπλα από όλους τους καλεσμένους σε ένα μαύρο φέρετρο.

TikTokers έχουν κατακλύσει το συγκεκριμένο βίντεο, εκφράζοντας το απόλυτο σοκ και τρόμο για τις πράξεις του γαμπρού.

«Θα είχαμε πάρει διαζύγιο πριν πούμε το "ναι"» σχολίασε μια κοπέλα στο TikTok