Λάμα δίνει δωρεάν μακροχρόνια προγνωστικά για την πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Newsroom
Λάμα δίνει δωρεάν μακροχρόνια προγνωστικά για την πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)
Το θρυλικό χταπόδι που έκανε τις προβλέψεις για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, έρχεται να αντικαταστήσει ένα λάμα και να δώσει τα δικά του προγνωστικά για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Όλοι οι tipsters έχουν βάλει κάτω τις αναλύσεις τους και κάνουν τις προβλέψεις τους για το πώς θα τα πάει η Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι φέτος είναι η χρονιά για το «its coming home», με ένα «μέντιουμ» λάμα να το επιβεβαιώνει.

Ο Alfie, το αλπακά έκανε τις προβλέψεις του επιλέγοντας να φάει από διαφορετικές γούρνες που έφεραν κρυφά τις σημαίες των ομάδων του ομίλου της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά καλά νέα για την Αγγλία, ακόμη και αν ο Alfie εκτιμά ότι τα «Τρία Λιοντάρια» θα χάσουν στην πραγματικότητα το εναρκτήριο παιχνίδι τους στο τουρνουά από το Ιράν.

Το γκουρού αλπακά πιστεύει ότι παρά την πρόωρη ήττα, η Αγγλία θα βγει από τη φάση των ομίλων καταφέρνοντας να κερδίσει τις ΗΠΑ και την Ουαλία.

Τα νέα δεν είναι τόσο καλά για την εθνική ομάδα της Ουαλίας, ωστόσο, καθώς το αλπακά προβλέπει ότι το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 64 χρόνια θα τους δει να αποχωρούν από τη φάση των ομίλων.

Με τις ΗΠΑ να εκτιμάται ότι θα νικήσουν τόσο την Ουαλία όσο και το Ιράν, αυτό θα σήμαινε ότι η Αγγλία και οι ΗΠΑ θα προκριθούν από τον όμιλό τους, αφήνοντας την άτυχη ομάδα της Ουαλίας να κατευθυνθεί νωρίς στο σπίτι της