Νεαρή κατέληξε στα επείγοντα αφού μπέρδεψε το κολλύριο της με... σούπερ κόλλα (vid)

Newsroom
Νεαρή κατέληξε στα επείγοντα αφού μπέρδεψε το κολλύριο της με... σούπερ κόλλα (vid)
Μια γυναίκα στο TikTok προσπάθησε να ξεκουράσει τα μάτια με μερικές οφθαλμικές σταγόνες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια πολύ ισχυρή κόλλα.

Η Lyd, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @icyylyd στην πλατφόρμα του Tiktok, μοιράστηκε μια συλλογή βίντεο γεμάτη με φωτογραφίες και πλάνα από τo νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, καθώς έκανε το τραγικό λάθος να μπερδέψει το κολλύριο της με σωληνάριο κόλλας.

Η Lyd αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι έπαθε σοκ όταν ξύπνησε, καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει καθόλου το αριστερό της μάτι.

@icyylyd Not fun :))) read bottles before using! #fyp #superglueineye #foryoupage #foryou ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να ανοίξει τα μάτια της δίνοντάς της ένα μαλακτικό για να διαλύσει την κόλλα.

Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε, οπότε ένας γιατρός, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, άρχισε να σκαλίζει απαλά την κόλλα που περιβάλλει το μάτι της για να προσπαθήσει να το ανοίξει.

Τελικά, το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να ανοίξει το μάτι της Lyd χρησιμοποιώντας ένα «μεταλλικό εργαλείο».

Ο κόσμος μπορεί να σοκαρίστηκε με το περιστατικό, ωστόσο ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην άτυχη κοπέλα. Ένα άτομο έγραψε: «Omg, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα». «Ωχ! Ένιωσα τον πόνο μέσα από την οθόνη», πρόσθεσε ένας άλλος.

Τέλος στα σχόλια εμφανίστηκε και ένας οφθαλμίατρος, ο οποίος έγραψε: «Πρώην ειδικός οφθαλμολογίας εδώ! Αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά απ' ό,τι νομίζετε. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος είναι να κόψεις τις βλεφαρίδες προς τα κάτω».