Σοκαριστικό περιστατικό: 13χρονος έπεσε από κινούμενο καρουζέλ, χτύπησε σε στύλο και έχασε τον πνεύμονά του (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό περιστατικό: 13χρονος έπεσε από κινούμενο καρουζέλ, χτύπησε σε στύλο και έχασε τον πνεύμονά του (vid)
H τρομακτική στιγμή που ένα αγόρι εκσφενδονίστηκε από καρουζέλ υψηλής ταχύτητας, προσέκρουσε σε έναν ατσάλινο στύλο και έχασε τον έναν πνεύμονα.

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στις Φιλιππίνες με θύμα ένα 13χρονο αγόρι. Ο μικρός Mark Fajardo βρισκόταν στην ατραξιόν «wave swinging» κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Halloween στην επαρχία Pangasinan, την 1η Νοεμβρίου.

Έφηβοι και μικρά παιδιά περίμεναν υπομονετικά στη σειρά προτεραιότητας μέχρι να μπουν στο «καρουζέλ του τρόμου». Η βόλτα άρχισε να επιταχύνει και οι θεατές ούρλιαζαν από χαρά, σχολιάζοντας την υψηλή ταχύτητα του θεαματικού παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι πανηγυρικές κραυγές αντικαταστάθηκαν από κραυγές πανικού, κλάματα και φωνές απόγνωσης, όταν λίγα λεπτά αργότερα ο Mark πετάχτηκε από τη θέση του και χτύπησε με δυνατό κρότο σε ένα σύνολο ατσάλινων στύλων.

Οι περαστικοί μετέφεραν το αναίσθητο αγόρι στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Ο Μαρκ επέζησε, αλλά η οικογένειά του δήλωσε ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε πνευμονεκτομή για την αφαίρεση ενός από τους πνεύμονές του λόγω της σύγκρουσης.

Η μητέρα του εφήβου, Marivic Fajardo, δήλωσε: «Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να είναι προσεκτικός, αφού πλέον του έχει απομείνει μόνο ένας πνεύμονας».

Η αστυνομία ανέφερε ότι το πανηγύρι έχει άδεια και λειτουργεί νόμιμα, αλλά το έγγραφο θα μπορούσε να ανακληθεί εάν αποδειχθούν παραβιάσεις της ασφάλειας.