Μεθυσμένη έκανε άνω κάτω τη πτήση και ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση (vid)

Newsroom
Μεθυσμένη έκανε άνω κάτω τη πτήση και ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση (vid)
Μια μεθυσμένη γυναίκα συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο, αφού επιτέθηκε στο πλήρωμα και στους επιβάτες, ενώ ανάγκασε το πιλότο να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε πτήση με προορισμό τη Μαδέρα . Μια γυναίκα φαίνεται να ήπιε λίγο παραπάνω και να έχασε τον έλεγχο. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται τόσο στο πλήρωμα, όσο και στους άλλους επιβάτες.

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει την αστυνομία να μπαίνει στο αεροσκάφος και να απομακρύνει τη γυναίκα από τη θέση της, αφού πρώτα ο πιλότος είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση, καθώς εκτίμησε ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια του αεροσκάφους, του πληρώματος και των επιβατών.

Το αεροπλάνο ξεκίνησε από το Γκάτγουικ του Λονδίνου και επρόκειτο να προσγειωθεί στη Μαδέρα αλλά αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη στάση του στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Ένας επιβάτης δήλωσε: «Προσγειωθήκαμε έκτακτα στη Λισαβόνα εξαιτίας μιας μεθυσμένης επιβάτιδας που άρχισε να επιτίθεται σε άλλους επιβάτες».