Η στιγμή που δάσκαλος αφοπλίζει 17χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του (vid)

Newsroom
Η στιγμή που δάσκαλος αφοπλίζει 17χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του (vid)
Ο νεαρός επιτέθηκε σε συμμαθητή του με μαχαίρι και τον τραυμάτισε, με τον δάσκαλο να αψηφά τον κίνδυνο και να τον αφοπλίζει.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο στη Νέα Υόρκη, όταν ένας 17χρονος ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, επιτέθηκε σε συμμαθητή του και μάλιστα τον τραυμάτισε.

Συγκεκριμένα, η άγρια ​​επίθεση σημειώθηκε στο «Proctor High School Utica» και βιντεοσκοπήθηκε από άλλα παιδιά του σχολείου, ενώ δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος μαθητής φαίνεται να επιτίθεται και να μαχαιρώνει τον 18χρονο στο χέρι και στην πλάτη. Το θύμα αντιστέκεται χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

«Πήρε ένα μαχαίρι, πήρε ένα μαχαίρι», ακούγεται να φωνάζει απελπισμένος ο νεαρός, καθώς ο 17χρονος τον πιάνει από πίσω.

Η σωτήρια επέμβαση του δασκάλου

Ωστόσο, ενώ ο καυγάς έχει «φουντώσει», ένα δάσκαλος πλησίασε και κατάφερε να σταματήσει την συμπλοκή και να αφοπλίσει τον 17χρονο.

«Οι δάσκαλοι ανέλαβαν άμεσα δράση, χωρίς να φοβηθούν για την δική τους ζωή, και προσπάθησαν να χωρίσουν τους δυο νεαρούς», έγραφε η ανάρτηση ενός εκ των χρηστών που δημοσιοποίησαν το βίντεο.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι ο ύποπτος απομακρύνθηκε αμέσως από το σημείο και μεταφέρθηκε σε ασφαλή περιοχή.

Το 18χρονο θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τα χέρια του και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό του σχολείου προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Παράλληλα σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα επίθεσης πρώτου βαθμού, κακούργημα κατηγορίας Γ και οπλοκατοχή τέταρτου βαθμού.