Η αναβίωση του «Hangover»: Βρετανός βρέθηκε γυμνός σε παραλία της Ταϊλάνδης μετά από ένα διήμερο κραιπάλης (vid)

Newsroom
Η αναβίωση του «Hangover»: Βρετανός βρέθηκε γυμνός σε παραλία της Ταϊλάνδης μετά από ένα διήμερο κραιπάλης (vid)
Ένας Βρετανός βρέθηκε γυμνός σε παραλία της Ταϊλάνδης μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με πολύ μπύρα και μαριχουάνα, γιορτάζοντας για τα 30α του γενέθλια.

Η ιστορία ενός Βρετανού τουρίστα θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σίκουελ της ταινίας «Hangoever». Ο 30χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας βρέθηκε στις 29 Οκτωβρίου μεθυσμένος και γυμνός σε μια παραλία της Ταϊλάνδης μετά από ένα ολονύχτιο πάρτι γενεθλίων.

Λίγο νωρίτερα τον είχε «μαζέψει» ένας ψαράς μέσα από την θάλασσα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί για να τον παραλάβουν δεν θυμόταν τίποτα από τις δύο τελευταίες μέρες. Είχε προηγηθεί ένα Σαββατοκύριακο κραιπάλης με τους φίλους του να χάνουν τα ίχνη του από τις 27 Οκτωβρίου.

Ο Βρετανός είχε πιει μεγάλες ποσότητες μπύρας ενώ είχε καπνίσει μαριχουάνα, η οποία είναι νόμιμη στην Ταϊλάνδη. Βρισκόταν στη συγκεκριμένη χώρα για ένα γάμο που συνέπεσε με τα 30α του γενέθλια. Έτσι αποφάσισε να το ρίξει έξω λιγάκι παραπάνω.

Το επόμενο πρωί, οι ντόπιοι τον εντόπισαν σε τραγική κατάσταση στην παραλία του νησιού Koph Samui. Ήταν γυμνός και τραγουδούσε ποδοσφαιρικά συνθήματα. Κάποιος από τους ντόπιους ψαράδες προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως ο Βρετανός είχε επιθετική συμπεριφορά.

Τότε ειδοποιήθηκαν οι αρχές για να τον βγάλουν από την θάλασσα. Ο 30χρονος δεν ήταν συνεργάσιμος και τους έλεγε να τον αφήσουν ήσυχο για να κάνει διαλογισμό. Τελικά λίγο αργότερα τον μετέφεραν σε τοπικό τμήμα του νησιού. Του επιβλήθηκε πρόστιμο για δημόσια απρέπεια, ωστόσο του επέτρεψαν να επιστρέψει στη χώρα του όταν τελειώσουν οι διακοπές του.

Ο ψαράς που του έσωσε τη ζωή, είπε ότι δεν πρόκειται να τον μηνύσει, καθώς ο 30χρονος ήταν αρκετά επιθετικός όταν προσπάθησε να τον βγάλει από το νερό. «Δεν θέλω να τιμωρηθεί. Είμαι ανακουφισμένος που είναι ασφαλής τώρα. Μάλλον είχε πιει πάρα πολύ σε συνδυασμό με τον καιρό που ήταν πολύ ζεστός γι 'αυτόν. Οπότε συμπεριφέρθηκε λίγο τρελά, αλλά νομίζω ότι είναι καλός άνθρωπος».