Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. για εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών

Newsroom
Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό σε έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. για εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λαμία για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το πρωί της Τρίτης (1/11) στη Λαμία για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά. Σύμφωνα με το lamiareport οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας, η οποία αποτελείται από άτομα ρομά που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Στην επιχείρηση εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδες των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν ταυτόχρονα σε τρία σπίτια.

Στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να ξεφορτώνονται τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης.

Όταν το πρωί έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών, το ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι συλλήψεις. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και έναν ανήλικο 15 ετών.

Κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ και ένα μηχανάκι.