Ανεξέλεγκτη κατάσταση: Ανήλικα κορίτσια στο Μπραχάμι ξυλοκόπησαν 15χρονη και τον αδελφό της

Newsroom
Ανεξέλεγκτη κατάσταση: Ανήλικα κορίτσια στο Μπραχάμι ξυλοκόπησαν 15χρονη και τον αδελφό της
Το θύμα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση στο Πάρκο Ασυμάρτου, ενώ το ίδιο έγινε και με τον αδελφό της που έσπευσε να την βοηθήσει.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με ένα από αυτά να λαμβάνει χώρα στο Μπραχάμι ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Εκεί λοιπόν, στο Πάρκο Ασυρμάτου, βρισκόταν η 15χρονη και μιλούσε με την παρέα της, όταν ξαφνικά μία παρέα ανήλικων κοριτσιών άρχισε να την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις.

Αντιλαμβανόμενη τι πάει να γίνει, επιχείρησε να φύγει, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς της έκλεισαν τον δρόμο και άρχισαν να την χτυπάνε στο κεφάλι και στο σώμα. Ο αδελφός της που βρισκόταν μαζί, προσπάθησε να την βοηθήσει, αλλά δέχθηκε και εκείνος επίθεση...

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν πληροφορίες πως συνολικά οι δράστες ήταν 15 άτομα και όλοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν τα δύο παιδιά, όμως δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Έκλεψαν και από τον αδελφό της 15χρονης ένα ρολόι αξίας 200 ευρώ, πριν εξαφανιστούν.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα υπέβαλαν μήνυση στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μέχρι στιγμής 5 συλλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.