Τρομερή αποκάλυψη Νεκτάριου Σφυράκη: «Με στρίμωξε στη γωνία κι έβαλε το πιστόλι στο στομάχι μου» (vid)

Newsroom
Τρομερή αποκάλυψη Νεκτάριου Σφυράκη: «Με στρίμωξε στη γωνία κι έβαλε το πιστόλι στο στομάχι μου» (vid)
Για αυτά που νοσταλγεί αλλά και όσα περίεργα έζησε στα νυχτερινά κέντρα μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης σε συνέντευξη του.

Στην κάμερα του OPEN μίλησε το πρωί της Δευτέρας (31/10) ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε μερικά περιστατικά που έχουν συμβεί στην πίστα.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέα τραγούδια, και συγκεκριμένα ένα για τη Μικρά Ασία. «Ετοιμάζω ένα μουσικό έργο που αφορά στη Μικρά Ασία και ένα τραγούδι όπως τα παλιά, έτσι όπως με ξέρει το κοινό» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι του λείπει η εποχή που έδινε ρεσιτάλ στα νυχτερινά κέντρα, η εποχή της ξεγνοιασιάς και της εύκολης εισροής του κόσμου στα μαγαζιά.

Στα ακραία που του έχουν συμβεί στη καριέρα του ήταν το συμβάν που του πετάξαν παγάκια την ώρα που τραγουδούσε και ο πελάτης που του έβαλε το όπλο στο στομάχι επειδή δεν τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι.

«Πήρε ένας τύπος όλο το πανέρι με τα λουλούδια, είχε και παγάκια απάνω και μέσα στο κέφι του μου τα πέταξε. Είχε και κλειδιά μέσα φαντάσου. Μου ήρθαν όλα.
Άλλη φορά, ένας θαμώνας μαγαζιού στην Κύπρο, που είχε κάνει πολύ μεγάλο λογαριασμό μού έβγαλε πιστόλι επειδή αρνήθηκα να πω το τραγούδι που μου ζητούσε επίμονα. Με στρίμωξε στη γωνία, μου έβαλε το πιστόλι στο στομάχι και μου ζητούσε εξηγήσεις. Είχα τη ψυχραιμία εκείνη τη στιγμή να του γυρίσω τη πλάτη και να πάω στο καμαρίνι. Ήρθε μετά στο καμαρίνι με τον επιχειρηματία και μου ζήτησε συγγνώμη»
αποκάλυψε ο τραγουδιστής.