Τουρίστρια στις ΗΠΑ έμεινε στο κρατητήριο για πέντε ώρες επειδή την πέρασαν για «συνοδό» (vid)

Newsroom
Τουρίστρια στις ΗΠΑ έμεινε στο κρατητήριο για πέντε ώρες επειδή την πέρασαν για «συνοδό» (vid)
Μια TikToker ισχυρίστηκε ότι η ίδια και μια φίλη της κρατήθηκαν από στα τελωνεία των ΗΠΑ λόγω της ομορφιάς τους, ενώ χρειάστηκε να περάσουν πέντε ώρες πριν τελικά αφεθούν ελεύθερες.

Η Αυστραλή influencer Mikaela Testa, η οποία έχει 2,2 εκατομμύρια followers στο TikTok (@mikaelatesta), μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τι συνέβη σε αυτή και στη φίλη της σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι οι υπάλληλοι υποπτεύθηκαν ότι ήταν στρίπερ ή «συνοδοί» και τη κράτησαν για πέντε ώρες.

Σε βίντεο που ήταν παρούσα και η φίλης της Trinity, εξήγησε: «Εντάξει, φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Ήξερα ότι τα τελωνεία εκεί ήταν πολύ αυστηρά, αλλά δεν είπα τίποτα στη φίλη μου. Την άφησα να πάει στο στόμα του λύκου. Η Trinity, με τις όμορφες επεκτάσεις βλεφαρίδων της και τα μεγάλα, χοντρά ζουμερά χείλη της, ανέβηκε με καυτή εμφάνιση στο τελωνείο των ΗΠΑ...».

@mikaelatesta Replying to @KJ ♬ original sound - Mikaela Testa

Ο τύπος από το αμερικανικό τελωνείο ρωτάει: «Είναι η πρώτη σας φορά στο Λος Άντζελες;», με εκείνη να απαντάει: «Ναι και δεν σκοπεύω να επιστρέψω».

Η Mikaela είπε ότι ο τελωνειακός υπάλληλος «την έστειλε κατευθείαν στο κρατητήριο», προσθέτοντας: «Ξέρω σίγουρα ότι νόμιζε ότι ήταν στρίπερ ή συνοδός που ήθελε να εργαστεί στις ΗΠΑ»

«Ευτυχώς δεν μας έστειλαν σπίτι», συνέχισε η Mikaela.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 111.000 likes και περισσότερες από 800.000 προβολές, μαζί με εκατοντάδες σχόλια από έκπληκτους TikTokers.

Μια κοπέλα, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έχει βιώσει κάτι παρόμοιο, γράφοντας: «Το τελωνείο του LAX είναι το χειρότερο! Κάθε φορά που μου λένε ότι είμαι πολύ νέα και πολύ όμορφη για να ταξιδεύω μόνη μου και με ρωτούν πώς πλήρωσα μόνη μου αυτές τις πτήσεις».