Βίντεο-ντοκουμέντο από κλοπές σε αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Συγγρού: Σε 3' μόλις λεπτά άρπαξαν ό,τι βρήκαν κι έφυγαν (vid)

Newsroom
Βίντεο-ντοκουμέντο από κλοπές σε αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Συγγρού: Σε 3' μόλις λεπτά άρπαξαν ό,τι βρήκαν κι έφυγαν (vid)
Οι κλέφτες άρπαξαν ό,τι βρήκαν σε μόλις τρία λεπτά και εξαφανίστηκαν.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με δύο δράστες να συνεργάζονται και να κλέβουν αντικείμενα από το εσωτερικό αυτοκινήτου στη Λεωφόρο Συγγρού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», φαίνεται η στιγμή των κλοπών στις 4:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/10).
Οι στιγμές έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ, με την μηχανή μόλις να έχει αφήσει έναν άντρα σε παράδρομο της Συγγρού και ο οδηγός της μοτοσικλέτας να τον περιμένει στη γωνία.

Έχει στοχεύσει σε ένα συγκεκριμένο σκουρόχρωμα όχημα που είναι σταθμευμένο και πάει στην πίσω αριστερή πλευρά του. Παριστάνει τον αδιάφορο, καθώς ένα λευκό όχημα τυχαίνει να περάσει ακριβώς δίπλα του.

Σκύβει μία, δύο φορές και στην τρίτη του κίνηση έχει καταφέρει να ανοίξει την πόρτα του οδηγού. Μπαίνει μέσα με γρήγορες κινήσεις και αρχίζει να ψαχουλεύει τα αντικείμενα που είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του. Βγαίνει με τσάντες στα χέρια και ελέγχει την πόρτα του συνοδηγού αν ανοίγει.

Ένα όχημα περνάει εκείνη τη στιγμή και ελαττώνει ταχύτητα να δει τι συμβαίνει. Κάτι συζητάνε, φεύγει και ο δράστης συνεχίζει τη δουλειά του.

Όταν πια θεωρεί πως έχει πάρει αυτά που ήθελε κλείνει την πόρτα και αποχωρεί σαν… κύριος με τσάντες στα χέρια. Στην γωνία τον περιμένει ο συνεργός του πάνω στη μηχανή.

Με γρήγορα βήματα καταφθάνει ο δράστης με τα κλοπιμαία στα χέρια και με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους βάζουν μπρος και γίνονται καπνός.