Μετάθεση... χάδι στον αστυνομικό που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη (vid)

Newsroom
Μετάθεση... χάδι στον αστυνομικό που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη (vid)
Καίριο ερώτημα είναι γιατί ο αστυνομικός δεν έχει παυθεί από το Σώμα, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δικαστικές διαδικασίες και δεν του έχει ασκηθεί δίωξη.

Αλλαγή υπηρεσίας και μετάθεση «χάδι» για τον 26χρονο αρχιφύλακα, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στην υπόθεση της μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Γιατί δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Live News» ο Σταύρος Μπαλάσκας: «Βάσει του πειθαρχικού της ελληνικής αστυνομίας, και βάσει της ένορκης διοικητικής εξετάσεις η οποία είναι σε εξέλιξη, μετακινήθηκε ο αστυνομικός από την υπηρεσία του, μέχρι να αποφανθεί πρώτον: η ΕΔΕ εάν τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεύτερον: εάν έχει πειθαρχικές ή περαιτέρω ποινικές ευθύνες. Αυτό είναι προς διερεύνηση».

«Ο υπηρεσιακός έλεγχος με την ΕΔΕ, γίνεται για τις συνομιλίες με την 12χρονη, για τα μηνύματα και για ενδεχόμενες φωτογραφίες οι οποίες είναι γεγονός προς διερεύνηση», συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου για ενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του, ο αστυνομικός από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, μεταφέρθηκε στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού. Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα και συνεχίζει κανονικά να υπηρετεί στο Σώμα, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.