Ψαράς γλίτωσε τον πνιγμό έχοντας για έξι ώρες «σανίδα σωτηρίας» ένα ψυγείο (vid)

Newsroom
Ψαράς γλίτωσε τον πνιγμό έχοντας για έξι ώρες «σανίδα σωτηρίας» ένα ψυγείο (vid)
Ο ψαράς από την Ταϊλάνδη κατάφερε να παραμείνει ζωντανός μένοντας για αρκετές ώρες μέσα σε ένα ψυγείο.

Σε ένα ψυγείο χρωστάει τη ζωή του ένας ψαράς από την Ταϊλάνδη. Ο Anat Massoyot είδε το σκάφος του να ανατρέπεται από ένα μεγάλο κύμα στα ανοιχτά της Ταϊλάνδης και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ως σωσίβια λέμβο το ψυγείο.

Μετά το ναυάγιο, έμεινε έξι ώρες μέσα στη θάλασσα με το ψυγείο να αποτελεί τη σανίδα σωτηρίας του, ώσπου ένα διερχόμενο πλοίο που τον εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Ανταμάν, τον διέσωσε.

Το σκάφος του χτυπήθηκε από ένα πελώριο κύμα κοντά στο νησί Koh Lao Hang στην επαρχία Krabi, αρκετά μίλια μακριά από την ακτή και χωρίς κάποιο άλλο σκάφος κοντά του. Ο Anat αντιμετώπιζε την προοπτική βέβαιου πνιγμού.

Ωστόσο, το ψυγείο που είχε στο σκάφος του ο 33χρονος και το χρησιμοποιούσε για να διατηρεί φρέσκα τα ψάρια που έπιανε μέχρι να επιστρέψει στην ακτή, αποδείχθηκε σωτήριο και τον κράτησε ζωντανό για έξι ώρες.

Όταν το σκάφος του άρχισε να μπάζει νερό, ο Anat πέταξε το ψυγείο στη θάλασσα και στη συνέχεια βούτηξε κι αυτός. Έξι ώρες μετά ένα ψαροκάικο τον εντόπισε στριμωγμένο μέσα στο ψυγείο.

Η ζωή του είχε σωθεί, όχι όμως και το σκάφος το οποίο του παρείχε τα απαραίτητα προς το ζην. Την επόμενη μέρα μια ομάδα αναζήτησε το σκάφος του Anat με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να το επισκευάσει, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα.