Η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό: «Αγόρασα το οξύ από το ίντερνετ, δέχομαι απειλές» (vid)

Newsroom
Η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό: «Αγόρασα το οξύ από το ίντερνετ, δέχομαι απειλές» (vid)
Από το ίντερνετ προμηθεύτηκε η 38χρονη το καυστικό υγρό με το οποίο επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές.

Η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης, αποκάλυψε από που προμηθεύτηκε το οξύ και είπε ότι φοβάται καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της. Η γυναίκα που συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης, προτίθεται την Δευτέρα (24/10) να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η ίδια παραδέχεται την πράξη της και κάνει λόγο για μια ουσία που αγόρασε μέσω ίντερνετ. «Είναι οξύ που κυκλοφορεί στο εμπόριο και το αγόρασα 100€ από το ίντερνετ και παρέλαβα με μεταφορική. Δεν είναι βιτριόλι. Παρήγγειλα το οξύ ως μέσο προστασίας. Το βρήκα στο ίντερνετ να πωλείται νόμιμα και είναι σαν καθαριστικό πισίνας. Σκέφτηκα να το παραγγείλω για την ασφάλειά μου», είπε η 38χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη κρύβεται φοβούμενη αντίποινα, καθώς όπως είπε στο MEGA, δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά προτίθεται να παραδοθεί τη Δευτέρα στις Αρχές, οι οποίες έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, τόσο του ξενοδοχείου που έγινε η επίθεση, όσο και από παρακείμενα καταστήματα.

Η 38χρονη και ο 36χρονος παντρεύτηκαν όταν εκείνος εξέτιε ποινή φυλάκισης για ληστείες. Τα προβλήματα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν εκείνος αποφυλακίστηκε. Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει εκτεταμένο χημικό έγκαυμα σε όλο του το πρόσωπο και αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι η κατάσταση στο αριστερό του μάτι.

Μιλώντας στον ALPHA η 38χρονη ομολόγησε την πράξη της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε όταν 36χρονος απείλησε πως θα τη σκοτώσει. «Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό», είπε, ενώ ανέφερε επίσης: «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν».

Στη συνέχεια τόνισε ότι η οικογένεια του άνδρα της θέλει να τη σκοτώσει: «Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», ενώ σχετικά με τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του θύματος ότι τον παγίδευσε, λέει: «Με τρελαίνει η αδικία. Δεν παγίδευσα κανέναν, εκείνος είναι 105 κιλά και εγώ είμαι 57 κιλά όλη όλη. Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται, τότε γιατί εφόσον άνοιξε την πόρτα στις 23:00 που ήρθε στο ξενοδοχείο και αντίκρισε τη σύζυγό του, αντί να δει την άλλη γυναίκα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε, δεν ξαναέκλεισε την πόρτα ενοχλημένος και να πάει στο καλό».