Αγγελική Νικολούλη: «Είπα τον συνεργάτη μας, τον Φάνη, κούκλο και γίναμε σήριαλ» (vid)

Newsroom
Αγγελική Νικολούλη: «Είπα τον συνεργάτη μας, τον Φάνη, κούκλο και γίναμε σήριαλ» (vid)
Η δημοσιογράφος προλόγιζε τους καλεσμένους στην εκπομπή και αναφέρθηκε και στην ατάκα της την προηγούμενη εβδομάδα, που έγινε viral.

Η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής (21/10), καλωσόρισε τους καλεσμένους της στο πλατό αλλά και τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας που έγινε viral.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας, απευθύνθηκε σε έναν από τους συνεργάτες της και τον είπε «κούκλο».

«Τι μπρέικ; Θέλω να πάω και στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανία. Τι μου λες για μπρέικ τώρα; Δεν προλαβαίνουμε να πάμε; Γιατί βρε παιδιά; Πέρασε τόσο πολύ η ώρα; Λοιπόν, μπορεί να μας πει όμως εδώ ο φίλος μας… Έλα κούκλε! Να μας πει, εδώ, ο Φάνης Πέγκας που μας βρίσκετε και να πούμε την καλησπέρα και στην Κύπρο και στον Καναδά. Σε όλους τους φίλους που μας παρακολουθούν. Έλα, Φάνη μου, πριν πάμε σε ένα διάλειμμα», είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA και φυσικά στο twitter είχε γίνει πάρτι.

Όπως φαίνεται όμως η Αγγελική Νικολούλη είδε πως η ατάκα της έγινε viral, οπότε χτες (21/10), ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής: «Μου ομορφύνατε απόψε και το πλατό, δεν μπορώ να πω. Κούκλες. Μην λέω μόνο για τον Φάνη, γιατί τον είπα την περασμένη εβδομάδα κούκλο τον μικρό τον Φάνη και γίναμε...σήριαλ . Όταν ήμασταν εμείς στον αέρα, δεν είχε γεννηθεί ο Φάνης. Είστε όλοι κουκλιά» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη με χιούμορ.