Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά και τον κατήγγειλα»

Newsroom
Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά και τον κατήγγειλα»
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μίλησε σήμερα(21/10) για άνδρα που εργαζόταν στο εργαστήρι του και στη συνέχεια βρέθηκε στη φυλακή, αφού «πιάστηκε» να παρενοχλεί τους μικρούς μαθητές

Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

Καθώς η συζήτηση πήγε στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά την παλιότερη περίπτωση ενός άνδρα που δούλευε στο μουσικό εργαστήρι του αλλά κατέληξε πίσω από τα σίδερα, επειδή «πιάστηκε» να παρενοχλεί μικρά παιδιά.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν. Τον κατήγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.