Θρίλερ στις ΗΠΑ: Απήγαγε τη γυναίκα του, την μαχαίρωσε και την έθαψε ζωντανή, αλλά κατάφερε να επιβιώσει

Newsroom
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Απήγαγε τη γυναίκα του, την μαχαίρωσε και την έθαψε ζωντανή, αλλά κατάφερε να επιβιώσει
«Εφτάψυχη» γυναίκα στην Ουάσιγκτον κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει ενώ στη συνέχεια την έθαψε ζωντανή.

Η Αστυνομία στην επαρχία του Thurston στις ΗΠΑ ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες κλήσεις πολιτών που ανέφεραν ότι μία 42χρονη χτυπούσε τις πόρτες ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια καθώς κινδύνευε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Οι αρχές παρέλαβαν την άτυχη γυναίκα και αφού την μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, της ζήτησαν να καταθέσει όσα της συνέβησαν.

Η 42χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την πήρε με τη βία από το σπίτι της, την οδήγησε σε απομακρυσμένο δάσος και εκεί βρήκε την ευκαιρία να την μαχαιρώσει, ενώ στο τέλος δε δίστασε να τη θάψει ζωντανή.

«Αφού την έβαλε μέσα στο χώμα, μπορούσε να ακούει τον άνδρα της να περπατά γύρω από τον τάφο, που είχε σκάψει και να πετάει χώμα πάνω της» ανέφερε η αστυνομία, σε σχετική καταγγελία, που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης(19/10).

Η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έμεινε μέσα στον αυτοσχέδιο τάφο για ώρες και επέζησε επειδή κατάφερε να φτιάξει μία τρύπα με το κεφάλι της από όπου κατάφερε να πάρει ανάσες. Έτσι κατάφερε να επιζήσει. Περίμενε να βραδιάσει για να μπορέσει να αποδράσει. Περπάτησε για περίπου 20 με 30 λεπτά και τελικά κατάφερε να βρει βοήθεια.

Ο σύζυγός της Chae Kyong συνελήφθη ώρες αργότερα όταν ένας περαστικός εντόπισε το όχημά του.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επίθεση πρώτου βαθμού και ενδοοικογενειακή βία καθώς επίσης και για απόπειρα δολοφονίας. Κρατείται χωρίς το δικαίωμα καταβολής εγγύησης.