Τρομακτικές στιγμές έζησε τουρίστας στην Αυστραλία: Ήρθε αντιμέτωπος στην τουαλέτα με θανατηφόρο φίδι

Newsroom
Τρομακτικές στιγμές έζησε τουρίστας στην Αυστραλία: Ήρθε αντιμέτωπος στην τουαλέτα με θανατηφόρο φίδι
Αυστραλός έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι η τουαλέτα που είχε επισκεφθεί ήταν κατειλημμένη από ένα θανατηφόρο φίδι.

Η φήμη της Αυστραλίας ως πατρίδα των πιο επικίνδυνων ζώων δεν οφείλεται στον αριθμό των ειδών, αλλά στη δύναμη του δηλητήριού τους. Είναι γνωστό επίσης ότι η Αυστραλία φιλοξενεί στα εδάφη της τα περισσότερα δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο.

Ένας τουρίστας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της φύσης έμεινε «κόκαλο» όταν βρήκε το δεύτερο πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου μέσα σε μια καμπίνα τουαλέτας.

Το ανατολικό καφέ φίδι πιάστηκε να κουλουριάζεται πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων υγιεινής δίπλα σε μια τουαλέτα στις εγκαταστάσεις του Alexandra Headland Surf Club στην ακτή Sunshine Coast.

Η ανησυχητική εικόνα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την Τρίτη(17/10) από τους Sunshine Coast Snake, καθώς οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι τα φίδια βγαίνουν από το δάσος λόγω των υγρών συνθηκών σε ολόκληρη την ανατολική Αυστραλία.

Φίδι σε καμπίνα τουαλέτας

«Φανταστείτε να μπαίνατε στη δημόσια τουαλέτα για να κάνετε τις δουλειές σας και να καθόσασταν και να βλέπατε ένα καφέ φίδι δίπλα σας στον κάδο απορριμμάτων!» ανέφεραν οι snake catchers στην ανάρτηση.

Οι εικόνες των πλασμάτων έχουν κάνει επίσης το γύρο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, με φίδια να εμφανίζονται στην παραλία, σε σπίτια και σε παρτέρια κήπων.

Η ανακάλυψη του φιδιού στην τουαλέτα της παραλίας προσέλκυσε πλήθος σχολίων στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ήταν άβολο αν ο επισκέπτης της παραλίας είχε ήδη καθίσει και δεν μπορούσε να μετακινηθεί», δήλωσε ένας χρήστης , με έναν άλλον να απαντάει καυστικά «κάπως έτσι λύθηκε η δυσκοιλιότητά μου».