Ένταση στον «αέρα» ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και την δικηγόρο 34χρονου: «Δεν μπορώ να συγκρατηθώ!» (vid)

Newsroom
Ένταση στον «αέρα» ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και την δικηγόρο 34χρονου: «Δεν μπορώ να συγκρατηθώ!» (vid)
Μεγάλη ήταν η ένταση στον «αέρα» του Mega με την δικηγόρο να επιμένει πως το παιδί φαίνεται μεγαλύτερο και τον δημοσιογράφο να της απαντά.

Η δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση της 12χρονης, σχολίασε σε δηλώσεις της τις φωτογραφίες της μικρής -που όπως ισχυρίζεται έχει δει- και ανέφερε πως φαινόταν μεγαλύτερη.

Παράλληλα υποστήριξε πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική ηλικία του παιδιού.

Ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News» ανέφερε: «Παρερμηνεύσατε την δήλωσή μου, είπα λοιπόν ότι είναι ένα παιδάκι που το εκμεταλλεύτηκαν αρχικά και που συμπονούμε αυτό το παιδάκι. Βέβαια και το συμπονώ, είμαι μάνα. Βέβαια και είμαστε όλοι δίπλα σ΄ ένα παιδί, είπα όμως οι άνθρωποι που το εκμεταλλεύτηκαν γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που το εκμεταλλεύτηκαν. Το έντυσαν, το στόλισαν, το έφτιαξαν και κατά τον πελάτη μου σήμερα και τους υπόλοιπους πελάτες και τις φωτογραφίες που έχουμε δει, το παιδί φαίνεται μεγαλύτερο σε ηλικία. Αυτό είπα λοιπόν εγώ...».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε: «Εγώ σχολίασα και οι συνάδελφοί μου, είπαμε το να μεταφέρετε τον ισχυρισμό του εντολέα σας είναι κάτι το οποίο είναι υποχρέωσή σας.Εγώ άκουσα εσάς όμως να λέτε ότι "είδα την φωτογραφία και το κοριτσάκι που πήγαινε στην έκτη δημοτικού φαίνεται σαν 18-20 χρονών».

«Να απαντήσω όμως τώρα. Αν είναι να με μαλώσετε να μην συνεχίσω. Εγώ λοιπόν, αφενός έχουμε έναν άνθρωπο που το ισχυρίζεται, αφετέρου βλέπω φωτογραφίες. Το εξήγησα, δεν το ακούσατε μάλλον, δεν σας συνέφερε ίσως. Έχω εξηγήσει δέκα φορές σε όσους ήταν μαζεμένοι από έξω ότι είδαμε και φωτογραφίες της 12χρονης... Επαναλαμβάνω, αυτός είναι ο ισχυρισμός του εντολέα μου. Μπήκε σ' ένα σαιτ που είναι πάνω από 20, έγραφε πάνω από 20 ετών, η κοπέλα έγραφε ότι είναι πάνω από 20. Του έστειλε όμως μήνυμα που του είπε ότι είναι 17. Είδαμε, έχουμε φωτογραφίες που είναι μέσα στη δικογραφία, έχουμε δυνατότητα λόγω της ιδιότητάς μας να τις δούμε. Δέχεται ότι συναντήθηκε αλλά δεν έγινε σεξουαλική πράξη. Ο πελάτης μου έχει ένα παρά πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Του έστειλε μήνυμα και του λέει θέλω 60 ευρώ. Να τα λέτε όλα με τη σειρά...», απάντησε η δικηγόρος.

«Την δήλωσή σας την μεταδώσαμε ολόκληρη, η κριτική μου είναι επ' αυτού που είπατε, όπως τα διατυπώσατε και τώρα. Θέλω να σας πω ότι το παιδί, όπως περιγράφεται από όλους όσοι είναι σε επαφή μαζί του. Είναι 12 ετών και φαίνεται 12 ετών. Ούτε 13! 12! Ο πελάτης σας το παιδί το είδε από κοντά; Το δέχεται ότι συναντήθηκε; », απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Στην δικογραφία υπάρχουν φωτογραφίες, το αντιλαμβάνεστε αυτό; Βεβαίως και το είδε από κοντά ένα βράδυ, βαμμένη, περιποιημένη...», τόνισε η δικηγόρος.

«Όταν συναντιέσαι με ένα παιδί που πάει έκτη δημοτικού, δεν μπορεί να θεωρείς ότι είναι 20 χρονών ή τουλάχιστον αν το λέει ο πελάτης σας που είναι προφυλακισμένος να το καταλάβω, μην το λέτε εσείς όμως...», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος σε έντονο ύφος.

Στην συνέχεια υπήρξε ένταση καθώς η δικηγόρος είπε: «Πως το λέτε εσείς αυτό και το έχετε σαν δεδομένο;».

«Έχω την άποψή μου κι εσείς την δική σας», απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Όπως αμφισβητώ αυτά που λέτε, δεν πρέπει να αμφισβητείτε του ανθρώπου που το είπε. Αλλά δείτε φωτογραφίες», είπε η δικηγόρος.

«Ο πελάτης σας λέει δεν το βίασα, το είδα. Το να το δεις δεν υπάρχει φωτογραφία, υπάρχει το 12χρονο. Έκτη δημοτικού. Ακούω τους πάντες που το ξέρουν και λένε ότι ήταν παιδάκι. Με ρωτάτε αν το έχω δει και σας λέω "όχι", αλλά επικαλούμαι 500 ανθρώπους που έχω μιλήσει. Εσείς το έχετε δει το παιδί που το έχετε βγάλει 18 και 20; Θα σταματήσω γιατί πραγματικά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Ρωτώ επειδή με ρωτήσατε εσείς το έχετε δει το παιδί; Είπατε ότι ένα παιδί βιασμένο έμοιαζε με 20. Και είπατε ότι εσείς το πιστεύετε. Το έχετε δει το παιδί;», απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.