Σάλος στην Ιταλία με Βρετανίδα που πόζαρε γυμνή με ένα κόκκινο ύφασμα μπροστά σε καθεδρικό ναό (vid)

Newsroom
Σάλος στην Ιταλία με Βρετανίδα που πόζαρε γυμνή με ένα κόκκινο ύφασμα μπροστά σε καθεδρικό ναό (vid)
Μια influencer εμφανίστηκε γυμνή έχοντας πάνω της μόνο ένα κόκκινο ύφασμα μπροστά σε καθεδρικό ναό στο Αμάλφι και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μια Βρετανίδα προκάλεσε οργή στην Ιταλία, καθώς επέλεξε να ποζάρει γυμνή στην κορυφή των μεγαλοπρεπών σκαλοπατιών του καθεδρικού ναού του Αμάλφι στα πλαίσια φωτογράφισης.

Η influencer δεν είχε πάρει άδεια για τη συγκεκριμένη «τολμηρή» φωτογράφιση με αποτέλεσμα το concept να διακοπεί ξαφνικά με τη παρέμβαση της αστυνομίας.

Όσο κράτησε το συγκεκριμένο project, η γυναίκα κατάφερε να «μαγνητίσει» τα βλέμματα των έκπληκτων πολιτών. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα κυματιστό κόκκινο πέπλο για να καλυφθεί, η γυναίκα προκάλεσε σοκ στους ντόπιους που ξύπνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την απίστευτη επίδειξη.

Πλάνα από τη φωτογράφιση δείχνουν εργάτες, να διακόπτουν το έργο τους, για να κινηματογραφήσουν αντ' αυτού το θέαμα στην κορυφή της σκάλας.

Το βίντεο που καταγράφηκε από ένα παράθυρο σπιτιού δείχνει τη γυναίκα να παίρνει διάφορες σαγηνευτικές πόζες για την κάμερα. Η ημίγυμνη κοπέλα αφήνει το κόκκινο πέπλο να κυλήσει στο σώμα της με τρόπο ώστε να τονιστεί η σιλουέτα της, με φόντο τις χάλκινες πόρτες του διάσημου καθεδρικού ναού. Ο βοηθός της φαίνεται να απλώνει το πέπλο στα σκαλοπάτια καθώς η γυναίκα ποζάρει, για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή κόκκινη εικόνα σε αντίθεση με τα πέτρινα σκαλοπάτια, ενώ ο φωτογράφος περπατάει γύρω της τραβώντας ταυτόχρονα φωτογραφίες.

Περαστικοί που είδαν το συγκεκριμένο θέαμα κάλεσαν την αστυνομία, με τις αρχές να επεμβαίνουν και να διακόπτουν τη φωτογράφιση και μάλιστα να προειδοποιούν τη τολμηρή παρέα να μη τολμήσει να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των Ιταλών, οι οποίοι δεν φάνηκε να χάρηκαν με το θέαμα που είδαν.

«Το να γδύνεσαι άσχημα μπροστά σε έναν καθεδρικό ναό είναι άθλιο και απαράδεκτο ... ντροπή!» έγραψε ένα άτομο στο Facebook.

Ένας άλλος έγραψε: «Το σκανδαλώδες δεν είναι το γεγονός ότι κάνει γυμνή φωτογράφιση, αλλά ότι επέλεξε την πρόσοψη μιας εκκλησίας ως τοποθεσία».