Στάνκογλου: «Είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια ενός σκυλάδικου, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου» (vid)

Newsroom
Στάνκογλου: «Είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια ενός σκυλάδικου, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου» (vid)
Για τον έρωτα που είχε νιώσει για μια τραγουδίστρια μίλησε ο ηθοποιός ο οποίος ωστόσο δήλωσε πως είναι πιο ροκ τύπος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» για τη νέα σειρά, «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και για τις δικές του εμπειρίες στα μπουζούκια. Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για κάτι προσωπικό του.

«Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο "Αυτή η νύχτα μένει". Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του έτσι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι, από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούριους», δήλωσε αρχικά για την σειρά.

Για δική του εμπειρία στα μπουζούκια, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα. Ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από την επαρχία, έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε και έναν έρωτα που είχε ζήσει στο παρελθόν με μια τραγουδίστρια, 20 χρόνια μεγαλύτερή του.

«Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα κι έρωτες. Ως πιο μικρός, πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα τελικά, εγώ δεν την ξέρω. Δεν τη θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει. Ήμουν μικρός», είπε.