Απίστευτο βίντεο: Ορειβάτης έρχεται τετ α τετ με αρκούδα και την πετάει από βράχο

Newsroom
Απίστευτο βίντεο: Ορειβάτης έρχεται τετ α τετ με αρκούδα και την πετάει από βράχο
Τρομακτικό βίντεο από κάμερα Go Pro δείχνει τη στιγμή που αναρριχητής παλεύει με γυμνά χέρια με αρκούδα που συνάντησε στη διαδρομή του.

Όταν κάνεις διάφορα σπορ στην άγρια φύση, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Άλλοι συναντάνε φίδια και σκορπιούς και άλλοι σερφάρουν παρέα με καρχαρίες. Ένας ορειβάτης στην Ιαπωνία την ώρα της αναρρίχησης ήρθε αντιμέτωπος με μια άγρια αρκούδα.

Η συγκλονιστική στιγμή που ο ορειβάτης, ο οποίος βρισκόταν στο όρος Φουτάγκο στην Ιαπωνία, συνάντησε τη μαύρη αρκούδα και αναγκάστηκε να παλέψει για τη ζωή του καταγράφηκε από την κάμερα που είχε στο κεφάλι.

Το συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα στις αρχές του Οκτωβρίου, με τα πλάνα να δείχνουν τον άνδρα να σκαρφαλώνει όταν ξαφνικά συναντά την αρκούδα, η οποία μόλις τον αντιλήφθηκε, του επιτέθηκε αμέσως.Ο αναρριχητής αρχίζει αμέσως να αμύνεται, ουρλιάζοντας, κλωτσώντας και χτυπώντας την αρκούδα, η οποία υποχωρεί ελαφρώς πριν ορμήσει ξανά και ξανά εναντίον του.

Ο ορειβάτης φαίνεται να αποκρούει τις επιθέσεις της αρκούδας μόνο με τα πόδια καθώς με τα χέρια του προσπαθούσε να κρατηθεί από το βράχο.

Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα, η αρκούδα απομακρύνθηκε με το μικρό της αρκουδάκι μέσα στους θάμνους και ο ορειβάτης φαίνεται να κοιτάζει απεγνωσμένα γύρω του μήπως και επιστρέψει, μη μπορώντας όμως να πιστέψει από τι γλύτωσε.