Σοκ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής σχολής

Newsroom
Σοκ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο της Νομικής σχολής
Ο άτυχος φοιτητής καθόταν στο περβάζι της αίθουσας προκειμένου να μπορέσει παρακολουθήσει το μάθημα του.

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης(18/10) μπροστά στα μάτια φοιτητών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με έναν φοιτητή να πέφτει από τον τρίτο όροφο μέσα από αίθουσα της Νομικής Σχολής όπου παρακολουθούσε μάθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια.

Όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής.

Πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι ακόμη γνωστή.