Πραγματικός «λυκάνθρωπος» στην Καλιφόρνια: Οι τρίχες του μεγαλώνουν μέσα σε τρεις ώρες από το ξύρισμα (vid)

Newsroom
Πραγματικός «λυκάνθρωπος» στην Καλιφόρνια: Οι τρίχες του μεγαλώνουν μέσα σε τρεις ώρες από το ξύρισμα (vid)
Άνδρας στη Καλιφόρνια έχει αποδεχθεί την ακραία τριχοφυΐα του και πλέον δεν τον πειράζει που ο κόσμος τον αποκαλεί «λυκάνθρωπο».

Ο κύριος Teddybear από τις ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι για χρόνια αναγκαζόταν να ξυρίζει τις τρίχες του, επειδή οι σχέσεις του ντρεπόντουσαν με την εμφάνιση του. Όντας ελεύθερος πλέον, απολαμβάνει να τον αποκαλούν «λυκάνθρωπο» και εξηγεί ότι δεν πρόκειται να εξαναγκαστεί ξανά από κανέναν και για κανένα λόγο.

«Δυστυχώς στο παρελθόν είχα πρώην που με ντρόπιαζαν για τις τρίχες στο σώμα μου ή με ανάγκαζαν έμμεσα και άμεσα να τις ξυρίσω. Αλλά ποτέ ξανά. Είτε με αποδέχεσαι ως «λυκάνθρωπο», είτε μπορείς να πας αλλού».

Ο Teddybear αφήνει τρίχες στο σώμα του από όταν ήταν 13 χρονών. Για αρκετά χρόνια ντρεπόταν για την εμφάνιση του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού οι τρίχες ξαναέβγαιναν μόλις τρεις ώρες μετά το ξύρισμα.

Teddybear

Σήμερα όμως έχει αντιστρέψει τη κατάσταση. Αφενός απολαμβάνει την ιδιαίτερη εμφάνιση του, αφετέρου βγάζει αρκετά χρήματα από αυτή, δημιουργώντας προϊόντα για να διατηρεί τις τρίχες του σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα διαφημίζει τα προϊόντα του στο διαδίκτυο μέσα από βίντεο που δείχνουν το άνδρα ημίγυμνο να καλλωπίζει τις τρίχες του.

«Συνήθως φτιάχνω μόνος μου τα δικά μου προϊόντα. Τα περισσότερα λάδια γενειάδας που αγοράζετε στα καταστήματα είναι τόσο φτηνά φτιαγμένα και στην πραγματικότητα ξηραίνουν τη γούνα σας. Μου αρέσει να βεβαιώνομαι ότι το δικό μου είναι ενυδατωμένο και καλά αρωματισμένο».

Τέλος εξηγεί ότι αν και έχει εξοικειωθεί με την εικόνα του, υπάρχουν άνθρωποι που σοκάρονται και κάνουν άθελα τους προσβλητικά σχόλια.

«Πολλές φορές, όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί και οι άνθρωποι με βλέπουν να φοράω ένα αμάνικο μπλουζάκι, με δείχνουν με το δάχτυλο και σχολιάζουν την εμφάνιση μου. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται άγνωστοι να με ρωτούν αν μπορούν να με χαϊδέψουν, σαν να είμαι σκύλος».