Έκανε ρεπορτάζ live για τις πλημμύρες και έπιασε τρεις άνδρες να κλέβουν σπίτι (vid)

Newsroom
Έκανε ρεπορτάζ live για τις πλημμύρες και έπιασε τρεις άνδρες να κλέβουν σπίτι (vid)
Παρουσιαστής στην Αυστραλία είδε live ληστεία την ώρα που σε ζωντανή μετάδοση έδειχνε τη κατάσταση της πόλης μετά από πλημμύρας.

Ένας Αυστραλός παρουσιαστής έφτασε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για να κάνει ζωντανή κάλυψη το πρωί της Δευτέρας(17/10), σχετικά με την εικόνα της πόλης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Εκείνη τη στιγμή, οTim Davies είδε τρεις ληστές να κάνουν πλιάτσικο στις περιουσίες των άτυχων πολιτών. Όπως λέει,« απομακρύνθηκαν μόνο όταν είδαν τις κάμερες.

«Ήξερα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους τύπους και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες Covid και κουκούλες», δήλωσε ο Davies στο Today.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής εξήγησε: «Μόλις φτάσαμε με το συνεργείο, εμφανίστηκαν πολλά αυτοκίνητα, αλλά αυτοί οι τύποι βιάζονταν πραγματικά να φύγουν από εκεί. Καθώς βγήκα από το αυτοκίνητο είδα έναν από αυτούς τους τύπους να πετάγεται από ένα από τα σπίτια πίσω μου... Αυτοί οι τύποι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους έφυγαν γρήγορα από εδώ, γιατί ήξεραν ότι ήμασταν Μέσα ενημέρωσης. Είναι απλά ένα αηδιαστικό θέαμα να βλέπεις ανθρώπους εδώ να κλέβουν σε αυτούς τους δρόμους της Μελβούρνης, σε αυτούς τους κατοίκους που έχουν ήδη περάσει τόσα πολλά»

Στο συγκεκριμένο προάστιο έχουν ξεκινήσει όλες οι εργασίες καθαρισμού μετά τις τραγικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών. Μάλιστα από τις ζωντανές συνδέσεις φαίνονται οι περιουσίες των ανθρώπων να είναι διάσπαρτα στους δρόμους.

Η αστυνομία της Βικτώριας επιβεβαίωσε στο news.com.au ότι διεξάγει έρευνα και ανέφερε ότι ένας άνδρας ντυμένος με ρούχα υψηλής προστασίας, σκούφο και κάλυμμα προσώπου "έκλεψε αρκετά προσωπικά αντικείμενα" από ένα ακατοίκητο σπίτι, ενώ άλλοι δύο άνδρες έμειναν σε ένα μπλε Ford Territory έξω από την είσοδο.