The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα spoil της 5ης σεζόν από τη σειρά του Netflix

Newsroom
The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα spoil της 5ης σεζόν από τη σειρά του Netflix
Μία πρώτη γεύση για τη νέα σεζόν χάρισε στους θαυμαστές της σειράς «The Crown», το Netflix.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με το νέο καστ των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς «The Crown». Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς έγραψαν «Καλώς ήρθατε στη δεκαετία του '90», προσκαλώντας τους τηλεθεατές να δουν μερικές εικόνες με το νέο καστ των ηθοποιών από την 5η σεζόν, που κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου.

Η προηγούμενη σεζόν έκλεισε το 1990 με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν και η 5η σεζόν, εξερευνά το τέλος του γάμου του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Στη νέα σεζόν η βασίλισσα Ελισάβετ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ανάδυση ενός κύκλου ειδήσεων και πληροφοριών, που κάλυψε στενά κάθε οικογενειακό σκάνδαλο εκείνη την εποχή. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει σκηνή με τον πρίγκιπα Φίλιππο, η οποία μας αποκαλύπτει την περιβόητη σχέση του με την κόμισσα του Μαουντμπάτεν, Πένι Κνάτσμπουλ.

Οι φήμες για τη κρυφή ερωτική σχέση τους, τους ακολουθούν εδώ και χρόνια, αλλά κανείς δεν τόλμησε ποτέ να πει κάτι παραπάνω για τη φύση της σχέσης τους. Όπως φαίνεται λοιπόν, πέντε εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει να διαχειριστεί κι άλλο ένα σημαντικό θέμα.

«Άγχος» στη παραγωγή για το θάνατο της της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, γυρίζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και άγχους.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να υποδύεται την Νταϊάνα και σε αυτόν τον έκτο κύκλο της σειράς.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός του «The Crown», έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι το ίδιο το δυστύχημα δεν θα παρουσιαστεί στη σειρά. Μάλιστα, η παραγωγή δήλωσε ότι «η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ενώ συνεχίζουμε ήρεμα, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα άγχος, μια αίσθηση ότι είμαστε στα άκρα. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γύρω από αυτό το θέμα».

Και μπορεί το ίδιο το τροχαίο να μην προβληθεί στην σειρά, αλλά οι θεατές θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα γεγονότα πριν και μετά το δυστύχημα.