Φρικιαστική καταγγελία από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Μέχρι και πιστόλι έβαλαν στον κρόταφο της 12χρονης» (vid)

Newsroom
Φρικιαστική καταγγελία από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Μέχρι και πιστόλι έβαλαν στον κρόταφο της 12χρονης» (vid)
Αδιανόητα τα όσα λέει η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, στον οίκο ανοχής της οποίας φέρεται να δούλευε η 12χρονη.

Αποτροπιασμό, αλλά και απορίες δημιουργούν τα όσα είπε χθες (13/10) στο Mega η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στο Γκάζι σχετικά με το 12χρονο θύμα της υπόθεσης στον Κολωνό.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία με χαρακτηριστική καθυστέρηση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της, αποκάλυψε πως η μητέρα του μικρού κοριτσιού δούλευε στην επιχείρησή της, η οποία το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε παρανόμως...

Όπως συμπλήρωσε, την έβλεπε από τις κάμερες να έχει μαζί την μικρή και να την βάζει σε διάφορα αυτοκίνητα για να πηγαίνει σε ραντεβού σε δωμάτια, προκαλώντας διάφορα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα γιατί δεν το κατήγγειλε νωρίτερα, αλλά και γιατί κρατούσε στην δουλειά της μία γυναίκα που προχωρούσε σε τέτοιες κινήσεις, αν όντως επιβεβαιωθούν τα όσα λέει.

Όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία καταγγέλλει πως ο 53χρονος βιαστής είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι και μάλιστα είναι καταγεγραμμένοι σε στικάκι, η ίδια η μητέρα της ανήλικης την πήγαινε στον οίκο ανοχής.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη του οίκου.